035 - 678 39 67 | events@naarderbos.nl

Basisset techniek in de zalen

Wij denken met u mee en hebben er zorg gedragen dat er al een basisset techniek klaar staat wanneer u bij Naarderbos uw bijeenkomst organiseert. Licht, geluid, microfoon een technicus. Natuurlijk breiden we deze set voor u uit naar uw wensen. Onze vaste technici kennen de locatie op hun duimpje zodat goed geluid gegarandeerd is. Uw sprekers zijn overal in de zaal luid&duidelijk te verstaan.

Supersnel internet in alle zalen

Internet en wifi is noodzakelijk voor iedere bijeenkomst. Dat weten wij van Naarderbos maar al te goed. Internet kan uw bijeenkomst maken en breken. Bij Naarderbos heeft u in iedere zaal supersnel internet en uitmuntende wifi. Uw gasten kunnen hier optimaal gebruik van maken, zowel zakelijk als privé.

Beamers en schermen hangen er al, voor al uw presentaties

Met onze prachtige beamers komen uw presentaties fantastisch in beeld! Er hangen reeds beamers in THE VIEW, in THE THEATRE en in THE ARENA. Om nog niet te spreken over ons spectaculaire 4-dimensionale projectiesysteem ‘Moods on Demand’, uniek in Nederland.

Spectaculair 4-dimensionaal projectiesysteem ‘Moods on Demand’

Vele bijeenkomsten worden perse in Naarderbos gehouden door ons unieke projectiesysteem ‘Moods on Demand’.

Northpols, interactie met het publiek

NorthPolls stimuleert interactie met het publiek en voegt daardoor waarde toe aan zakelijke events, congressen of andere bijeenkomsten. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. NorthPolls focust zich op de professionele markt van dagvoorzitters, sprekers, event bureaus en event professionals.
Wat NorthPolls uniek maakt is haar eenvoud. Om te beginnen de eenvoud in bediening. Iedereen kan met NorthPolls werken en in zeer korte tijd een event opzetten. Nu meteen en zonder tussenkomst van ons. Daarnaast is er eenvoud in functionaliteiten. NorthPolls biedt niet alle denkbare functionaliteiten (alhoewel best veel ;)), maar wel de meest gevraagde en meest gebruikte. NorthPolls is een middel, geen doel op zich.
× Hoe kan ik je helpen?