DINER
VOORGERECHTEN
Breekbrood met olijfolie, zeezout en roomboter € 5,50
Carpaccio van dungesneden ossenhaas met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 12,50
Vitello tonato van dungesneden kalfsvlees en een saus van tonijn met kappertjes en rucola € 12,50
Carpaccio van gerookte zalm met avocado, Romeinse sla, kappertjes, rode ui € 12,50
SOEP
Tomatensoep met basilicumolie en Parmezaanse kaas € 5,50
Chef’s choice, laat u verrassen door onze chef! € 6,50
SALADE
Caesar met gekonfijte kip, spek, croutons, ansjovis, Parmezaanse kaas en ei € 13,50, klein € 10,50
Warme krokante geitenkaas met gedroogde vijgen, sud’n’sol tomaten, walnoten en balsamico dressing € 13,50, klein € 10,50
Caprese met mozzarella, tomaten, pijnboompitten, verse basilicum en groene pesto dressing € 12,50, klein € 9,50
De salades worden geserveerd met brood
HOOFDGERECHTEN
Kalfsentrecote met groenten van het seizoen
Keuze uit Bleu d’Auvergne- of champignonsaus € 21,95
Burger op een brioche bol met kaas, tomaat, augurk en smokey bacon mayonaise € 15,95
Kipsaté met atjar, kroepoek en satésaus € 16,95
Schnitzel met spiegelei en champignonsaus € 14,95
Op de huid gebakken zalm met groenten van het seizoen en een citroen beurre blanc € 19,50
Linguini met bospaddenstoelen-truffelsaus, Parmezaanse kaas en rucola € 17,50
De hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfrites
NAGERECHTEN
Chocolademousse met sinaasappel hangop en nougatine € 7,50
Tarte tatin met crème fraîche en kaneelijs € 8,00
IJscoupe van vanille ijs met aardbeien gemarineerd in balsamico met slagroom € 7,50