035 - 678 39 67 | events@naarderbos.nl

ONLINE REGISTRATIESYSTEEM

Met een professionele event website geeft u uw bezoekers de allerbeste event experience. De responsive website ziet er op alle devices geweldig uit. Bovendien is hij white-label; je kunt de website helemaal vormgeven in de stijl van uw eigen bijeenkomst. 
Er wordt een digitaal ontwerp voor uw uitnodiging gemaakt, die wij eenvoudig per email versturen naar alle genodigden. In de uitnodiging staat een link van de registratie website waar men zich kan aanmelden. De website is eenvoudig te bekijken en te gebruiken op zowel smartphone, tablet als computer.
Eigen domeinnaam, kleurgebruik, aantal knoppen e.d. is te personaliseren naar wens, aansluitend op de vormgeving van de uitnodiging. Het is tevens mogelijk om na registratie voor de bijeenkomst een bevestiging per mail te versturen waarin een QR code staat. Deze bevestiging neemt men mee op de bijeenkomst waarmee de gasten via de QR code gescand wordt bij binnenkomst. Een snelle en efficiënte manier van registreren van de gasten!
Na afloop van de bijeenkomst kan er een enquete naar de gasten worden gestuurd. Ook is er plek voor foto’s die gemaakt zijn. Middels de statistieken is alles nog eens na te slaan om zo beter grip te krijgen en te anticiperen in bepaalde situaties.
V registratie
V tickets
V email
V website
V enquete
V statistieken
× Hoe kan ik je helpen?