035 - 678 39 67 | events@naarderbos.nl

PARTICULIER

Door onze multifunctionele zalen kunnen wij de locatie geheel naar uw wensen inrichten.  Wij helpen u graag met uw verjaardag, baby-shower, diner, bruiloft of feest.
Sinds januari 2016 is Naarderbos door de Gemeente Gooise Meren aangewezen als officiële trouwlocatie, wat betekent dat het mogelijk is om de huwelijksvoltrekking bij ons plaats te laten vinden.
Door de grenzeloze mogelijkheden in combinatie met het spectaculaire uitzicht over het Gooimeer wordt uw huwelijksdag, van voltrekking van het huwelijk tot het trouwfeest, onvergetelijk. U kunt uw trouwdag compleet naar wens indelen. Onze sfeervolle locatie met adembenemend uitzicht over het Gooimeer is in elk seizoen een aanrader.

FEESTELIJK STAPPENPLAN

Wat zijn de mogelijkheden bij Naarderbos?

Natuurlijk wilt u dat uw feest tot in de puntjes geregeld wordt. Dat kan bij Naarderbos! Bij ons viert u uw complete feest op één locatie; van de ontvangst en met het diner en feest. De ligging van het feest is centraal en biedt gratis parkeergelegenheid. Naarderbos heeft talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee om voor u de perfecte feest te organiseren.
Om alvast een indicatie te krijgen van de prijs en de verschillende opties, verloop dan onze feestelijke stappenplan.

Ceremonie

Bij Naarderbos heeft u de mogelijkheid om de plechtigheid te voltrekken. De ceremonie kan er als volgt uitzien:
Wij ontvangen de eerste gasten met een feestelijk drankje naar wens. Een ambtenaar van de gemeente Gooise Meren zal u op ons prachtige locatie trouwen.

Voor de voltrekking zullen wij witte stoelen klaarzetten. Na de ceremonie serveren wij uw gasten een feestelijk glaasje prosecco waarna er getoost zal worden op het bruidspaar. Tevens zal de door u verzorgde bruidstaart worden aangesneden. Uiteraard kunnen wij de bruidstaart ook voor u verzorgen.

Ceremonie: Ja   Nee

Receptie

U heeft de mogelijkheid om de receptie bij Naarderbos plaats te laten vinden. Afhankelijk van het aantal gasten, zullen wij een geschikte ruimte adviseren De receptie kan er als volgt uitzien:

Uw gasten ontvangen een welkomstdrankje en verdeeld over de (sta)tafels plaatsen wij onze knabbelsets: gebrande nootjes, gemengde olijven, blokjes Old Amsterdam en bladerdeegstengels. Tevens zullen wij langs gaan met onze Special Bites (3 stuks per persoon): :

  • Lolly van geitenkaas met crème van witte chocolade
  • Mini blini – zalmtartaar-komkommerlinten-kruidemayonais
  • Mini brioche broodjes met kalfstartaar en kwarteleitje

Uiteraard heeft onze chef nog vele andere specialiteiten te bieden.

Receptie: Ja   Nee

Diner

Niets mooiers dan samen met al uw geliefdes intiem te dineren en te proosten op deze onvergetelijke dag, dat kan bij Naarderbos. In een van onze prachtige ruimtes dekken wij voor u de tafels helemaal naar uw wens op.

Op de tafels plaatsen wij vers brood, boter, olie en water. Onze chef kan voor u het volgende drie gangen menu bereiden:

  • Involtini van pastrami – voorjaarsgroente – mozzarella – ‘sud ’n sol’ tomaatjes
  • Ossenhaas – tuinboontjes – rode wijn jus – pommes fondant
  • Aardbeienmascarpone – bladerdeeg – crème de cassis

Gedurende het diner serveren wij onze prachtige huiswijnen. Het diner zal worden afgesloten met koffie of thee.
Uiteraard zijn er tal van andere mogelijkheden betreffende de invulling van uw diner.

Diner: Ja   Nee

Feest

Sluit uw droomdag af met een fantastisch feest in één van onze evenementenruimtes. Swing met al uw geliefdes de nacht in en sluit af met een spectaculair afscheid, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee over het entertainment, hapjes en drankjes. Het feest kan er als volgt uitzien:

Wij ontvangen uw gasten rond de klok van 20.30 uur met een drankje naar wens. Verdeeld over de tafels plaatsen wij onze puntzakjes gevuld met verschillende smaken popcorn. Rond de klok van 22:00 uur serveren wij uw gasten onze Party Bites op basis van drie stuks per persoon:

  • Lolly van ossenworst met gelei van Amsterdamse ui
  • Mini puntzakje gefrituurde garnalen – gember – knoflook
  • Yakitori sate – kippendijen – teriyaki – emping

Rond de klok van 24.00 uur serveren wij uw gasten een late night snack: puntzakjes friet met mayonaise. Gedurende het feest zal er drank uit het Hollands assortiment worden geschonken. Als wijn schenken wij onze prachtige Galetis huiswijnen. Omstreeks 00.30 uur zal de laatste ronde worden geserveerd waarna uw gasten om 01.00 uur het pand zullen verlaten.

Feest: Ja   Nee
Dj: Ja   Nee

Ons huwelijk – Prijsindicatie

Op basis van uw wensen geven wij u graag een prijsindicatie af voor uw huwelijksdag op Naarderbos:
Prijsindicatie: 1.250,00

Wij nodigen u van harte uit om op Naarderbos langs te komen zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Uiteraard kunt u dan gelijk de locatie bekijken en kunnen wij u adviseren betreffende de verschillende mogelijkheden.

Interesse? Vul uw gegevens hieronder in zodat wij contact met u kunnen opnemen om een afspraak in te plannen.

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail:
Telefoonnr:

× Hoe kan ik je helpen?