035 - 678 39 67 | events@naarderbos.nl

ZALEN

Met acht multifunctionele zalen van verschillende afmetingen en elk hun eigen unieke kenmerken kunnen wij alle kanten op. Wij leiden u graag rond op onze locatie zodat u een gevoel krijgt wat wij voor u in petto hebben.
Klik op de panorama’s die hieronder zijn weergegeven en u beleeft elke ruimte op groot scherm.
Bekijk hier de plattegrond van onze gehele locatie.
The Upper Deck bevind zich boven The Arena.

THE ARENA

Het ene moment ademt u de geur in van een loofbos, terwijl u de bladeren hoort ruisen en de groene takken zachtjes in de wind ziet wiegen. Het volgende moment staat u op een tropisch eiland in de branding van de Stille Oceaan. In The Arena komt al onze creativiteit en inspiratie samen tot één overweldigende 4-dimensionale ervaring.

ZAALOPSTELLING (380 m2)

THEATER DINER FEEST
340 250 500

THE VIEW

Wat je mag verwachten van een ruimte die ‘Het Uitzicht’ heet? Precies: een panoramisch uitzicht over het Gooimeer. The View is warm en sfeervol aangekleed en grenst net als The Arena aan ons ruime dakterras. In The View kunt u in alle rust genieten van het uitzicht, maar ook binnen is genoeg te zien. Warm u aan het haardvuur, of neem samen met uw gasten plaats aan een van de grote tafels.

ZAALOPSTELLING (180 m2)

THEATER DINER FEEST
180 120 200

THE CLUBHOUSE

Tijdens een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel in The Clubhouse kunnen uw zintuigen weer tot rust komen. Ons team van jonge en gedreven vakmensen zorgt voor een prettige en professionele service.

ZAALOPSTELLING (600 m2)

THEATER DINER FEEST
400 300 800

THE UPPER DECK

Deze allround ruimte grenst aan een prachtig dakterras met een idyllisch uiterlijk. The Upper Deck is verdeeld in twee hoogte levels, toegankelijk via een trap en een lift. The Upper Deck is het centrale punt en beschikt over een doorgang naar The Bar, The Tasting Room en The Theater en kan dus ideaal ingezet worden voor grote feesten met diverse inhoudelijke aspecten.

ZAALOPSTELLING (230 m2)

THEATER DINER FEEST
80 80 225

THE TASTING ROOM

The Tasting Room is perfect voor kleine besloten bijeenkomsten. De ruimte biedt rust, ideaal voor een belangrijke boardmeeting of creatieve brainstorm. Deze ruimte is ook op culinair gebied inzetbaar, van wijnproeverij tot luxe diner met 20 personen.

ZAALOPSTELLING (40 m2)

THEATER DINER FEEST
30 30 NVT

THE BAR

Ontsnap aan de dagelijkse ‘moetjes’ en laat jezelf vrij in de wereld van sigaren en whisky. The Bar is een in Gentleman’s Club thema ingerichte ruimte met een luxe en ondeugende sfeer. Door zijn relatief kleine afmeting is The Bar ideaal voor een knusse avond met een klein gezelschap.

ZAALOPSTELLING (40 m2)

VERGADERING DINER FEEST
10 10 20

THE THEATRE

Deze unieke grote ruimte voelt ondanks zijn afmetingen intiem aan. Deze zakelijke ruimte leent zich perfect voor seminars, presentaties en plenaire vergaderingen. Maar ook voor informele gelegenheden kun je terecht in The Theatre, zoals een sit-down diner tot wel 80 personen.

ZAALOPSTELLING (150 m2)

THEATER DINER FEEST
100 80 150
× Hoe kan ik je helpen?