035 - 678 39 67 | events@naarderbos.nl

ZAKELIJK

Naarderbos is een multifunctionele evenementenlocatie op een unieke plek; centraal gelegen, zeer goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, voorzien van verrassende technische snufjes en dat alles in combinatie met goede catering. Uitermate geschikt voor zakelijke evenementen als beurzen, congressen, presentaties, productintroducties, vergaderingen etcetera.

8 VERSCHILLENDE ZALEN

Met acht multifunctionele ruimtes van verschillende afmetingen en met verschillende technische voorzieningen kunnen wij alle kanten op. Wij vinden het belangrijk dat u zelf een beeld krijgt bij de zalen en de verschillende manieren waarop deze inzetbaar zijn. Wij leiden u graag rond op onze locatie zodat uzelf ter plaatse een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van onze evenementenlocatie Naarderbos. Maak een afspraak voor een rondleiding.

WERKWIJZE

Naar aanleiding van uw aanvraag informeren wij u over de mogelijkheden. Op verzoek plaatsen wij een optie en ontvangt u een vrijblijvende offerte.
U krijgt vanaf het eerste contact een persoonlijke eventmanager toegewezen. Zij is in offertestadium, en ook tijdens de voorbereidingen en op de uitvoering van het evenement zelf, verantwoordelijk voor uw evenement. Zo blijft de communicatielijn  kort en duidelijk, wel zo handig en efficiënt.
Onze hoogste prioriteit is uw evenement. Dat kunnen we namelijk maar 1 keer doen en moet goed! Ons team haalt alles uit de kast om u te helpen, te verrassen en uw evenement boven verwachting te laten verlopen!
Neem vrijblijvend contact met ons op via events@naarderbos.nl
× Hoe kan ik je helpen?