DINER

 

VOORGERECHTEN

 Breekbrood met olijfolie, zeezout en roomboter € 5,50

Carpaccio van dungesneden ossenhaas met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise € 12,50

Vitello tonato van dungesneden kalfsvlees en een saus van tonijn met kappertjes en rucola € 12,50

Carpaccio van gerookte zalm met avocado, Romeinse sla, kappertjes, rode ui                      € 12,50

 

 SOEP

Tomatensoep met basilicumolie en Parmezaanse kaas € 5,50

Chef’s choice, laat u verrassen door onze chef! € 6,50

  

SALADE

 Caesar met gekonfijte kip, spek, croutons, ansjovis, Parmezaanse kaas en ei € 13,50, klein € 10,50

Warme krokante geitenkaas met gedroogde vijgen, sud’n’sol tomaten, walnoten en balsamico dressing € 13,50, klein € 10,50

Caprese met mozzarella, tomaten, pijnboompitten, verse basilicum en groene pesto dressing € 12,50, klein € 9,50

De salades worden geserveerd met brood

 

HOOFDGERECHTEN

Kalfsentrecote met groenten van het seizoen
Keuze uit Bleu d’Auvergne- of champignonsaus € 21,95

Burger op een brioche bol met kaas, tomaat, augurk en smokey bacon mayonaise € 15,95

Kipsaté met atjar, kroepoek en satésaus € 16,95

Schnitzel met spiegelei en champignonsaus € 14,95

Op de huid gebakken zalm met groenten van het seizoen en een citroen beurre blanc € 19,50

Linguini met bospaddenstoelen-truffelsaus, Parmezaanse kaas en rucola € 17,50

De hoofdgerechten worden geserveerd met boerenfrites

  

NAGERECHTEN

 Chocolademousse met sinaasappel hangop en nougatine € 7,50

Tarte tatin met crème fraîche en kaneelijs € 8,00

IJscoupe van vanille ijs met aardbeien gemarineerd in balsamico met slagroom   € 7,50