ZAKELIJK GENIETEN

Naarderbos is een unieke plek die alles heeft en leent zich uitstekend voor presentaties, (plenaire) vergaderingen, borrels en feestjes, maar ook voor een zakelijke bespreking of diner bent u bij ons op het juiste adres.

UNIEKE RUIMTES

Met zeven multifunctionele ruimtes van verschillende afmetingen kunnen wij alle kanten op. Door ruimtes te combineren tijdens een event met diverse inhoudelijke aspecten creëert u een extra belevingselement bij uw gasten.
Wij vinden het belangrijk dat u een beeld krijgt bij de ruimtes en de verschillende manieren waarop deze inzetbaar zijn. Wij leiden u graag rond op onze locatie zodat u een indruk krijgt wat onze locatie in petto heeft. Maak een afspraak voor een rondleiding.
 • Givaudan Nederland B.V.

  Givaudan Nederland B.V.

  "Wij kijken terug op een zeer succesvol Toernooi op Naarderbos! Veel deelnemers hebben ons laten weten dat alles zeer goed geregeld was en de locatie; TOP!"

 • Heineken

  Heineken

  "Golfen tijdens een business club wedstrijd is Net-Werken en kan uiteindelijk nog iets opleveren"

 • Edwin van der Sar Foundation

  Edwin van der Sar Foundation

  "Voor de eerste editie van de Foundations Golf Cup hadden we ons geen betere sparring-partner kunnen wensen"

 • Music & Friends

  Music & Friends

  “Wij hebben al diverse mooie events voor onze klanten mogen organiseren in het Naarderbos.
  De locatie, sfeer, service en professionaliteit van het Naarderbos zijn van hoog niveau en we kijken dan ook altijd weer uit naar de volgende samenwerking”

 • MTD Products

  MTD Products

  "De unieke beleving in de diverse zalen in combinatie met de natuurlijke buitenomgeving was de ideale combinatie voor het tentoonstellen en testen van onze grasmaaiers. Naarderbos bood ons de perfecte locatie voor het eerste, succesvolle Dealerevent van MTD, waarbij het ons en onze klanten aan niets ontbrak door de fantastische inzet en meedenken van het gehele Naarderbos-team"

 • Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

  “Komend jaar gaan we de 3e editie van ons golftoernooi organiseren op Naarderbos. Naast de uitstekende faciliteiten maakt de assertieve houding Naarderbos een toplocatie”

 • Pink Elephant

  Pink Elephant

  “De Pink Elephant Golfdag voor onze relaties in september bij Naarderbos was fantastisch! Onze gasten werden goed verzorgd door het gastvrije personeel en genoten volop van het prachtige weer en de mooie, goed onderhouden locatie.”

 • Securitas

  Securitas

  "Alles was tot in de puntjes verzorgd. Naast dat wij heel blij waren, waren al onze medewerkers dat ook. Zij vonden het een erg mooie en verzorgde locatie, top!"

 • Lions Club Crailo

  Lions Club Crailo

  "Lions Club Crailo organiseerde het Dubbeldekker Open golftoernooi op Naarderbos. Het multifunctionele clubhuis leende zich goed voor de overige activiteiten en het diner. De medewerkers van Naarderbos hebben bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring. Lions Club Crailo hoopt dit succes in 2017, wederom op Naarderbos, te kunnen herhalen."

 • Food Blog Awards 2016

  Food Blog Awards 2016

  "De organisatie van de Food Blog Awards 2016 heeft met veel plezier een zeer succesvol event gehouden in het Naarderbos. De locatie, personeel, alle voorbereidingen en de avond zelf waren top verzorgd door het Naarderbos"

 • Paintbar

  Paintbar

  "Wat een toplocatie is het Naarderbos. Op en top gezellig en erg trendy! Het uitzicht is daarbij ook super mooi. Tijdens het event werden we erg goed bediend voor het personeel. Erg vriendelijk en behulpzaam"

WERKWIJZE

Wij zullen uw wensen opnemen in een vrijblijvend gesprek en u informeren over de mogelijkheden. Naderhand zullen wij een vrijblijvende offerte opmaken en ontvangt u deze met daarin uw wensen en ons advies. 
U krijgt vanaf het eerste contact moment een persoonlijke eventmanager toegewezen. Tot dat u tevreden bent over de plannen van uw evenement, blijven wij met u in gesprek. De eventmanager ondersteunt u tijdens de voorbereiding en staat altijd voor u klaar voor vragen en advies.
Van begin tot eind zijn wij betrokken en zorgen voor een correcte uitvoering van uw event.

MEETINGS, PRESENTATIES, DINERS EN MEER

Wij eisen flexibiliteit van onze ruimtes waardoor u de locatie geheel kunt inrichten naar uw wensen. Wij gaan voor ‘alles is mogelijk’ en dat hebben wij al meerdere malen bewezen.
Uiteraard kunt u uw event ook combineren met de golfsport. Dit geeft een gezellige, originele en actieve twist. Wij maken vergaderarrangementen geheel naar uw wens en dus op maat. 

Inspiratie nodig? Bekijk ons youtube kanaal