Naarderbos organiseert in 2017 het Gooisch Business Open! Bedrijven uit het Gooi en omstreken strijden één keer per maand tegen elkaar voor de eerste plaats in deze competitie.

De wedstrijden vinden plaats op donderdag. Ontvangst is om 15:00 uur met koffie, thee en een huisgemaakte lekkernij. Starttijden zijn vanaf 15:30 uur (flights van 4 personen), 9 holes op de Championship Course.

Tijdens het golfen verzorgen wij de baancatering met een hapje en een drankje. Na de wedstrijd kunt u netwerken tijdens de borrel.

U kunt met uw bedrijf meedoen aan het Gooisch Business Open met twee deelnemers per wedstrijd, minimaal handicap 36. Deze twee deelnemers hoeven geen vast team te vormen, u kunt binnen uw organisatie natuurlijk ook rouleren.

De wedstrijden worden gehouden op 11 mei, 1 juni en 7 september. Op 5 oktober 2017 is de laatste wedstrijd en zal tevens de prijsuitreiking plaatsvinden.

Aan het Gooisch Business Open zijn geen kosten verbonden. Om kans te maken op prijzen, doet u als bedrijf minimaal drie wedstrijden mee.