OPEN WEDSTRIJDEN

Op Naarderbos worden veel open wedstrijden georganiseerd, zowel in het weekend als doordeweeks. U kunt zich online inschrijven voor onze wedstrijden via ons online reserveringssysteem. Wanneer u zich registreert en een ‘ik ga golfen’ account heeft aangemaakt, kunt u hier de wedstrijdkalender zien, zich voor wedstrijden aanmelden en starttijden vinden. Starttijden, uitslagen en standen worden ook gepubliceerd op onze Facebook pagina. Op alle wedstrijden is het Wedstrijdreglement Naarderbos van toepassing.

Op de dag van de wedstrijd meldt u zich eerst bij de Golf Receptie van Naarderbos. Hier betaalt u uw eventuele wedstrijd greenfee & wedstrijdgeld en ontvangt u een deelnamebewijs. Met dit bewijs meldt u zich bij de wedstrijdtafel voor het het afhalen van uw scorekaart. De wedstrijdtafel is 30 minuten voor de 1e starttijd geopend.

WEDSTRIJD SOORTEN

STROKEPLAY TOUR

De Strokeplay Tour is één van de leukste en spannendste Strokeplay wedstrijden van Naarderbos. In de twaalf 18-holes wedstrijden verdeeld over het jaar wordt er gestreden om fantastische prijzen en de titel ‘Strokeplay Kampioen van Naarderbos’. Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieën: 1 = 0,0 tot 18,4 en 2 = 18,5 tot 36.0. De exacte handicap bij de start van het seizoen is bepalend voor de categorie waarvoor men in het jaarklassement mag meespelen.

Bij minimaal 6 deelnames aan deze wedstrijd in het jaar, dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €45,00
Loyalty €40,00
Abonnementhouders € 2,50

Meer informatie.

STABLEFORD CUP

Iedere 3de zaterdag van de maand wordt er een 9-holes stableford wedstrijd georganiseerd op de Championship Course. Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieën: 1 = 18,4 en lager en 2 = 18,5 tot 36. Voor deze wedstrijd wordt een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie het Wedstrijdreglement voor details. Bij minimaal 6 deelnames aan deze wedstrijd in een kalenderjaar dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €30,00
Loyalty €27,50 
Abonnementhouders € 2,50
Tevens ontvangt iedere speler €2,50 korting op onze dagschotel.

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

PAR 3 DAG

Om de 14 dagen op dinsdag, vindt de PAR 3 18 holes wedstrijd plaats. Er wordt dan op de Par 3 course over 18 holes een stableford wedstrijd gespeeld.
Deze wedstrijd is geen competitie maar er wordt wel een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie voor details het Wedstrijdreglement. Na afloop kunt u heerlijk genieten in ons restaurant van ons ’12 uurtje’ voor maar €10,00 per persoon.

Basic €13,50 
Loyalty €11,00
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Baanpermissie Par 3, deelnemers met geen handicap of een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

PAR 3 TROPHY

Iedere 1ste zondag van de maand wordt er een 9 holes maandwedstrijd op de PAR 3 baan georganiseerd. Kom eens kijken of beter nog: doe gezellig mee! Een ervaren golfer hoeft u beslist niet te zijn, u kunt inhaken op elk niveau. Er wordt gespeeld in 3 handicapcategorieën: 54-36,1; 36–18,1; en 18,0-0,0. Voor deze wedstrijd wordt een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie het wedstrijdreglement voor details. Bij minimaal 6 deelnames in een kalenderjaar dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €11,00
Loyalty €9,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: Vanaf baanpermissie Par 3. Spelers in bezit van alleen baanpermissie Par-3 krijgen, door de wedstrijdleiding naar eerlijkheid en billijkheid, een handicap toegewezen

DINSDAGAVOND INLOOP

Lekker 9 holes lopen na het werk? Elke week vindt er op dinsdagavond een 9 holes inloopwedstrijd plaats. Deze wedstrijd is voor de spontane golfers, die nergens aan vast willen zitten. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf 15:30 uur bij de receptie. U krijgt direct een starttijd toegewezen. Starttijden zijn vanaf 16:00 uur, deelnemers van handicap 54 en lager zijn van harte welkom.

Basic € 25,00
Loyalty € 20,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

HAPPY HOUR GOLF

Een hele week gewerkt en nog even toe aan wat ontspanning? Of zin om te golfen, maar niet alleen? Dat kan bij Naarderbos, want vanaf vrijdag 5 mei tot eind september is elke week op vrijdagmiddag ‘Happy Hour Golf’ bij Naarderbos!

Gezelligheid voert de boventoon, maar voor de krachtmeters is er ook een overall klassement.
Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan deze wedstrijd, mits u in het bezit bent van een handicap. Inschrijven is niet nodig, u kunt zich een halfuur van te voren aanmelden bij de wedstrijdtafel. Starttijden van 15:00 uur tot 18:30 uur. Na de wedstrijd kunt u genieten van een drankje en een hapje!

Basic € 22,50
Loyalty € 20,- 
Abonnementhouders € 7,50
Prijs is inclusief 1 consumptie en bittergarnituur.

MAANDAG MIX

Om de 14 dagen op maandag, wordt de Maandag Mix wedstrijd georganiseerd. Er wordt dan op de Championship Course over 18 holes een stableford wedstrijd gespeeld.

Basic € 45,00
Loyalty € 40,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

RABBITWEDSTRIJD

Bent u recentelijk begonnen met golf en heeft u uw baanpermissie reeds behaald en het theorie-examen met succes afgerond? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Rabbitwedstrijd van Naarderbos! Deze wedstrijd is voor beginnende golfers en wordt een keer per maand op zaterdag georganiseerd.

Basic €35,00
Loyalty €29,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname voor handicap van 54 tot 36.

MATCHPLAY COMPETITIE

U kunt nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos, Matchplay Kampioen 2017! Deze titel omvangt mooie prijzen waaronder alle eer en eeuwig respect, de wisselbeker en een eigen parkeerplaats voor één jaar!

Van mei tot november is het weer matchplay seizoen op Naarderbos. U kunt andere spelers uitdagen voor een matchplay met als doel zo hoog mogelijk te eindigen op het leaderboard. De 16 spelers met het hoogste aantal punten gaan door naar de play-offs. De winnaar wordt gekroond tot Naarderbos Matchplay Kampioen 2017.

Eenmalige inleg € 5,-.
18 holes basic € 45,00, 9 holes basic € 30,00
18 holes Loyalty € 40,00, 9 holes Loyalty € 25,00

Deelname vanaf handicap 36.

Inschrijven kan via onderstaande button. Uitdagen van spelers kan ook via de speciale Facebookpagina. Lees hier de spelregels.

NAARDERBOS SPECIALS

Regelmatig worden er bij Naarderbos extra wedstrijden georganiseerd die wordt gespeeld op onze Championship Course. Houdt u hiervoor onze website goed in de gaten.

Zaterdag 29 april – Tricolore Oranje
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf oranje! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Donderdag 25 mei – Dauwtrapwedstrijd
Een 9 holes Stableford wedstrijd voor vroege vogels. Deze shotgun start al om 06:30 uur. Aansluitend staat er een ontbijtbuffet klaar en volgt de prijsuitreiking.

Zaterdag en zondag 27 en 28 mei – Naarderbos Cup
Een Strokeplay wedstrijd met diverse handicapcategorieën, waarbij u kans maakt op fantastische prijzen..

Zondag 25 juni – Tricolore Rood
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf rood! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Zondag 16 juli – Tricolore Geel
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf geel! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Zondag 20 augustus – Handicart Open 2017
Voor koppels (in elke vorm) Greensome Stableford, starttijden van 11:00 tot 14:00 uur. Op het terrein bij de oefenfaciliteiten en driving range vindt een loterij plaats en worden diverse attracties georganiseerd.

De kosten voor deelname bedragen € 45,- p.p.
Voor Loyalty leden € 40,- p.p.
Voor abonnementhouders € 15,- p.p.
Tarieven zijn inclusief 1 mulligan en 1 lot. €15,- gaat naar stichting handicart.

WEDSTRIJDUITSLAGEN

Aanmelden, matches registreren, leaderboard: Matchplay competitie app

Andere golfers uitdagen, informatie delen, socializen: Facebook groep

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Bruto

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Categorie 1

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Categorie 2

Naarderbos cup voorronde 27 mei

Overal bruto kampioen: Teun Hanzen

Categorie 1 eerste plaats netto: John van der Tak
Categorie 1 tweede plaats netto: Teun Hanzen
Categorie 1 derde plaats netto: Paul Perier

Categorie 2 eerste plaats netto: Lonneke Koelma
Categorie 2 tweede plaats netto: Bernie Janssen
Categorie 2 derde plaats netto: Carla Wijnand

WEDSTRIJDCOMMISSIE

De wedstrijd commissie, bestaande uit 10 leden, organiseert alle wedstrijden van Naarderbos. Vanaf de voorbereiding met het maken van startlijsten tot de wedstrijdtafel en uitslagen; de WCIE staat altijd voor u klaar.

Van links naar rechts:
Carla Walet, Hanke de Kort, John van der Tak, Mladen Acinger, Kuno Jonker, Luppo Tooms, Bernie Janssen, Esther Beute, Yvonne Tolboom, Inaki Legorburu (Remco Smits, General Manager Naarderbos).

De wedstrijdcommissie kunt u bereiken via wedstrijdcommissie@naarderbos.nl