OPEN WEDSTRIJDEN

Op Naarderbos worden veel open wedstrijden georganiseerd, zowel in het weekend als doordeweeks. Onze wedstrijdcommissie draagt zorg voor een ruime diversiteit aan wedstrijdsoorten, zodat elke speler, beginnend en gevorderd, een plezierige en uitdagende wedstrijd ervaart.

U kunt zich online inschrijven voor onze wedstrijden via ons online reserveringssysteem. Wanneer u zich registreert en een ‘ik ga golfen’ account heeft aangemaakt, kunt u hier de wedstrijdkalender zien, aanmelden voor wedstrijden en starttijden vinden. Starttijden, uitslagen en standen worden ook gepubliceerd op onze Facebook pagina. Op alle wedstrijden is het Wedstrijdreglement Naarderbos van toepassing.

Op de dag van de wedstrijd meldt u zich eerst bij de Golf Receptie van Naarderbos. Hier betaalt u uw eventuele wedstrijd greenfee & wedstrijdgeld en ontvangt u een deelnamebewijs. Met dit bewijs meldt u zich bij de wedstrijdtafel voor het het afhalen van uw scorekaart. De wedstrijdtafel is 30 minuten voor de 1e starttijd geopend.

WEDSTRIJD SOORTEN

STROKEPLAY TOUR

De Strokeplay Tour is één van de leukste en spannendste Strokeplay wedstrijden van Naarderbos. In de twaalf 18-holes wedstrijden verdeeld over het jaar wordt er gestreden om fantastische prijzen en de titel ‘Strokeplay Kampioen van Naarderbos’. Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieën: 1 = 0,0 tot 18,4 en 2 = 18,5 tot 36.0. De exacte handicap bij de start van het seizoen is bepalend voor de categorie waarvoor men in het jaarklassement mag meespelen.

Bij minimaal 6 deelnames aan deze wedstrijd in het jaar, dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €45,00
Loyalty €40,00
Abonnementhouders € 2,50

Meer informatie.

STABLEFORD CUP

Iedere 3de zaterdag van de maand wordt er een 9-holes stableford wedstrijd georganiseerd op de Championship Course. Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieën: 1 = 18,4 en lager en 2 = 18,5 tot 36. Voor deze wedstrijd wordt een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie het Wedstrijdreglement voor details. Bij minimaal 6 deelnames aan deze wedstrijd in een kalenderjaar dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €30,00
Loyalty €27,50 
Abonnementhouders € 2,50
Tevens ontvangt iedere speler €2,50 korting op onze dagschotel.

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

PAR 3 DAG

Om de 14 dagen op dinsdag, vindt de PAR 3 18 holes wedstrijd plaats. Er wordt dan op de Par 3 course over 18 holes een stableford wedstrijd gespeeld.
Deze wedstrijd is geen competitie maar er wordt wel een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie voor details het Wedstrijdreglement. Na afloop kunt u heerlijk genieten in ons restaurant van ons ’12 uurtje’ voor maar €10,00 per persoon.

Basic €13,50 
Loyalty €11,00
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Baanpermissie Par 3, deelnemers met geen handicap of een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

PAR 3 TROPHY

Iedere 1ste zondag van de maand wordt er een 9 holes maandwedstrijd op de PAR 3 baan georganiseerd. Kom eens kijken of beter nog: doe gezellig mee! Een ervaren golfer hoeft u beslist niet te zijn, u kunt inhaken op elk niveau. Er wordt gespeeld in 3 handicapcategorieën: 54-36,1; 36–18,1; en 18,0-0,0. Voor deze wedstrijd wordt een wedstrijdhandicap bijgehouden. Zie het wedstrijdreglement voor details. Bij minimaal 6 deelnames in een kalenderjaar dingt u mee naar de jaarprijzen voor deze wedstrijd.

Basic €11,00
Loyalty €9,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: Vanaf baanpermissie Par 3. Spelers in bezit van alleen baanpermissie Par-3 krijgen, door de wedstrijdleiding naar eerlijkheid en billijkheid, een handicap toegewezen

DINSDAGAVOND INLOOP

Lekker 9 holes lopen na het werk? Elke week vindt er op dinsdagavond een 9 holes inloopwedstrijd plaats. Deze wedstrijd is voor de spontane golfers, die nergens aan vast willen zitten. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf 15:30 uur bij de receptie. U krijgt direct een starttijd toegewezen. Starttijden zijn vanaf 16:00 uur, deelnemers van handicap 54 en lager zijn van harte welkom.

Basic € 25,00
Loyalty € 20,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

HAPPY HOUR GOLF

Een hele week gewerkt en nog even toe aan wat ontspanning? Of zin om te golfen, maar niet alleen? Dat kan bij Naarderbos, want vanaf vrijdag 5 mei tot eind september is elke week op vrijdagmiddag ‘Happy Hour Golf’ bij Naarderbos!

Gezelligheid voert de boventoon, maar voor de krachtmeters is er ook een overall klassement.
Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan deze wedstrijd, mits u in het bezit bent van een handicap. Inschrijven is niet nodig, u kunt zich een halfuur van te voren aanmelden bij de wedstrijdtafel. Starttijden van 15:00 uur tot 18:30 uur. Na de wedstrijd kunt u genieten van een drankje en een hapje!

Basic € 22,50
Loyalty € 20,- 
Abonnementhouders € 7,50
Prijs is inclusief 1 consumptie en bittergarnituur.

MAANDAG MIX

Om de 14 dagen op maandag, wordt de Maandag Mix wedstrijd georganiseerd. Er wordt dan op de Championship Course over 18 holes een stableford wedstrijd gespeeld.

Basic € 45,00
Loyalty € 40,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

RABBITWEDSTRIJD

Bent u recentelijk begonnen met golf en heeft u uw baanpermissie reeds behaald en het theorie-examen met succes afgerond? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Rabbitwedstrijd van Naarderbos! Deze wedstrijd is voor beginnende golfers en wordt een keer per maand op zaterdag georganiseerd.

Basic €35,00
Loyalty €29,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname voor handicap van 54 tot 36.

MATCHPLAY COMPETITIE

U kunt nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos, Matchplay Kampioen 2017! Deze titel omvangt mooie prijzen waaronder alle eer en eeuwig respect, de wisselbeker en een eigen parkeerplaats voor één jaar!

Van mei tot november is het weer matchplay seizoen op Naarderbos. U kunt andere spelers uitdagen voor een matchplay met als doel zo hoog mogelijk te eindigen op het leaderboard. De 16 spelers met het hoogste aantal punten gaan door naar de play-offs. De winnaar wordt gekroond tot Naarderbos Matchplay Kampioen 2017.

Eenmalige inleg € 5,-.
18 holes basic € 45,00, 9 holes basic € 30,00
18 holes Loyalty € 40,00, 9 holes Loyalty € 25,00

Deelname vanaf handicap 36.

Inschrijven kan via onderstaande button. Uitdagen van spelers kan ook via de speciale Facebookpagina. Lees hier de spelregels.

NAARDERBOS SPECIALS

Regelmatig worden er bij Naarderbos extra wedstrijden georganiseerd die wordt gespeeld op onze Championship Course. Houdt u hiervoor onze website goed in de gaten.

Zaterdag 29 april – Tricolore Oranje
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf oranje! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Donderdag 25 mei – Dauwtrapwedstrijd
Een 9 holes Stableford wedstrijd voor vroege vogels. Deze shotgun start al om 06:30 uur. Aansluitend staat er een ontbijtbuffet klaar en volgt de prijsuitreiking.

Zaterdag en zondag 27 en 28 mei – Naarderbos Cup
Een Strokeplay wedstrijd met diverse handicapcategorieën, waarbij u kans maakt op fantastische prijzen..

Zondag 25 juni – Tricolore Rood
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf rood! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Zondag 16 juli – Tricolore Geel
Deze gezellig themawedstrijden staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf geel! Bij deze wedstrijd ontvangen deelnemers een hapje en drankje in de baan.

Zondag 20 augustus – Handicart Open 2017
Voor koppels (in elke vorm) Greensome Stableford, starttijden van 11:00 tot 14:00 uur. Op het terrein bij de oefenfaciliteiten en driving range vindt een loterij plaats en worden diverse attracties georganiseerd.

Zaterdag 23 en zondag 24 september – 6e Gooische Masters

De Naarderbos Gooische Masters strokeplay wedstrijd is open voor deelnemers met een handicap van 36 of lager. Er wordt gespeeld in 2 handicap categorieën. Er is plaats voor maximaal 75 deelnemers. Starttijden vanaf 8:00 uur.
VOORRONDE: ZATERDAG 23 SEPTEMBER
FINALE: ZONDAG 24 SEPTEMBER
De kosten voor deelname bedragen € 75,-
Voor Loyalty leden €55,-
Voor abonnementhouders €15,-
Maak kans op fantastische prijzen!

WEDSTRIJDUITSLAGEN

Aanmelden, matches registreren, leaderboard: Matchplay competitie app

Andere golfers uitdagen, informatie delen, socializen: Facebook groep

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Bruto

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Categorie 1

Uitslag Naarderbos Cup 27+28 mei Categorie 2

Naarderbos cup voorronde 27 mei

Overal bruto kampioen: Teun Hanzen

Categorie 1 eerste plaats netto: John van der Tak
Categorie 1 tweede plaats netto: Teun Hanzen
Categorie 1 derde plaats netto: Paul Perier

Categorie 2 eerste plaats netto: Lonneke Koelma
Categorie 2 tweede plaats netto: Bernie Janssen
Categorie 2 derde plaats netto: Carla Wijnand

6e Gooische Masters 23 en 24 september 2017

Gooische masters bruto eindklassement

Gooische masters netto eindklassement

Gooische masters bruto tussenstand voorronde

Gooische masters netto tussenstand voorronde


Winnaars 6e Gooische Masters

Gooische Master 2017: Teun Hanzen
Bruto cat1 2e plaats: Klaas Dekker
Bruto cat1 3e plaats: Mark Riley

Bruto cat2 1e plaats: Jeroen Bastiaan
Bruto cat2 2e plaats: Joke Walet
Bruto cat2 3e plaats: Henk de Bruijn

Netto cat1 1e plaats: John van der Tak
Netto cat1 2e plaats: Stanley Vos
Netto cat1 3e plaats: Martin Hanzen

Netto cat2 1e plaats: Hugo Landheer
Netto cat2 2e plaats: Appie Persoon
Netto cat2 3e plaats: Erwin Vlierman

Neary dag 1 hole 3: Richard Ouwerling
Neary dag 1 hole 6: Sidney Vos
Neary dag 1 hole 11: Frank Tempelman
Neary dag 1 hole 14: André Hanzen
Neary dag 1 hole 17: Eric Smith

Neary dag 2 hole 3: Vic Kriel
Neary dag 2 hole 6: Ruud Schnitker
Neary dag 2 hole 11: Eric Smith
Neary dag 2 hole 14: Vic Kriel
Neary dag 2 hole 17: Ruud Schnitker

Skins dag 1 = € 36,60 per skin:
Ruud Schnitker: hole 10 en hole 12
Klaas Dekker: hole 5
Ron van der Geer: hole 8
Dino Weijtboer: hole 2
Mladen Acinger: hole 18

Skins dag 2 = € 31,40 per skin:
Teun Hanzen: hole 6 en hole 10
John van der Tak: hole 15
Klaas Dekker: hole 11
Stanley Vos: hole 4
Mario Pilic: hole 14
Ruud van Soest: hole 2


Gooische Masters
Word jij straks gehesen in de Gooische Master jacket? Op 23 en 24 september 2017 wordt op Naarderbos voor de zesde keer het Gooische Masters gespeeld. Het toernooi is een 36 holes (2 x 18 holes) strokeplay wedstrijd, te spelen over twee dagen. Er zal worden gespeeld op de Championship course van Naarderbos. De wedstrijd staat open voor alle golfers van 18 jaar en ouder met een EGA handicap van 36 of lager.

Spelvorm: Strokeplay
Er wordt gespeeld voor bruto en netto strokeplay klassement in 2 categorieën. Categorieindeling wordt bepaald na sluiting van de inschrijving. Voor spelers uit de categorie 1 geldt dat ze verplicht moeten uitholen. Spelers uit categorie 2 spelen door totdat ze 2xPAR hebben geslagen, waarna ze de bal moeten oppakken en 2xPAR+1 op de kaart noteren. De grens tussen categorie 1 en 2 zal waarschijnlijk in de buurt van HCP 15 of 16 liggen.

Handicap
Max playing hcp is 36. Hogere hcp’s mogen wel meedoen maar vertrekken met hcp 36. De prijswinnaars van Gooische Masters moeten een officieel geregistreerde EGA of USGA handicap hebben. Indien een speler geen recente (niet ouder dan 1 maand) bewijs van handicap kan tonen, kan wedstrijdcommissie besluiten om de score van betreffende speler achteraf aan te passen door zijn/haar playing handicap naar 0.0 om te zetten.

Prijzentafel
De speler met de beste overal bruto score wordt tot de Gooische Master 2017 uitgeroepen en in de Gooische jacket gehesen. De rijkelijk gevulde prijzentafel met prijzen t.w.v. 1000 euro wordt verder verdeeld onder de 1, 2 en 3 plaats van zowel netto als bruto winnaars in elke categorie. Op beide dagen zijn er dagprijzen te winnen in een nearest to the pin contest dat op alle PAR3 holes wordt uitgezet.
* De bruto winnaars doen niet mee voor de nettoprijzen. Indien bruto en netto winnaar dezelfde speler betreft, verschuift de nettoprijs naar de eestvolgende speler op de leaderboard.

Skins
Voor 10,00 euro doe je mee aan de spannende SKINS game. Inzet van 10,00 euro is voor beide dagen en moet vooraf aan de wedstrijdtafel contant worden betaald. De skins voor beide dagen worden uitgereikt bij de prijsuitreiking op zondag. Zie onderaan het uitleg voor de skins game. Deelname aan skins is vrijblijvend.

Kosten
Deelname greenfee gasten: €75,00 voor 2 dagen incl. koffie/thee bij ontvangst
Deelname Loyalty leden: €55,00 euro voor 2 dagen incl. koffie/thee bij ontvangst
Deelname abonnees: €15,00 euro voor 2 dagen incl. koffie/thee bij ontvangst

Aantal deelnemers
Maximaal aantal deelnemers is 75. Er is geen cut, alle spelers plaatsen zich automatisch voor de finale ronde op zondag.

Starttijden
Dag 1: vanaf 8:00 uur. Op volgorde van handicap, lagere handicaps eerst.
Dag 2: vanaf 9:00 uur. Op volgorde van netto score. Categorie 2 eerst, daarna categorie 1.
* Verzoeken om vroege/late starttijd of om de flight-samenstelling worden niet gehonoreerd.

Programma
Voorronde dag 1:
7:00 wedstrijdtafel open
7:00 – 11:00 ontvangst met koffie
8:00 – 12:00 starttijden hole 1
11:00 – 15:00 Titleist ball fitting verzorgd door Rian Tolmeijer
12:30 – 16:30 binnenkomst flights en live scoreboard in het clubhuis
18:00 bekendmaking startlijst finale ronde, online en via mail

Finale ronde dag 2:
8:00 wedstrijdtafel open
9:00 – 13:00 starttijden hole 1
Tot 17:30 binnenkomst flights en live scoreboard in het clubhuis
18:00 – 19:00 prijzenuitreiking en skins uitbetaling

Inschrijven
Tot donderdag 21 september 18:00 via ikgagolfen.nl of met een email naar events@naarderbos.nl en vermelding van uw naam, NGF nummer en handicap.

Caddies, buggies en hulpmiddelen
Caddies zijn toegestaan.
Buggies zijn niet toegestaan m.u.v. houders handicartpas.
Meetapparatuur voor afstanden is toegestaan.

Uitleg Skins Game
De basis van een Skin is eenvoudig: de spelers zetten een vooraf afgesproken bedrag in de prijzenpot. Per hole wordt er gekeken welke speler het beste score heeft genoteerd. De speler met de beste score op een hole wint de Skin op die hole. Wanneer op een hole meerdere spelers dezelfde beste score hebben, telt die hole niet voor de Skins en schuift de pot naar andere holes. De totaal ingelegd bedrag wordt aan het eind verdeeld tussen de skins winnaars.

Spelregels Skins game bij Gooische Masters:
Deelname aan de Skins Game is geheel vrijblijvend.
Om deel te nemen aan de skins, moet de speler zich vooraf aan de wedstrijdtafel aanmelden en 10 euro inleggen.
De inzet per speler van 10,00 euro is voor beide dagen, waarvan 5 euro in de skins pot voor de dag 1 gaat en 5 euro voor dag 2.
Het totaalbedrag uit de pot wordt aan het eind van de dag verdeeld onder de Skins winnaars. Uitbetaling voor beide dagen geschiedt tijdens de prijsuitreiking op zondag.
Uitbetaling van de Skins geschiedt in Naarderbos waardebonnen. Deze kunnen in de Naarderbos shop gebruikt worden, bijvoorbeeld voor de aankoop van sportartikelen of greenfees en voor het opwaarderen van de driving-range saldo of horeca saldo.

WEDSTRIJDCOMMISSIE

De wedstrijd commissie, bestaande uit 10 leden, organiseert alle wedstrijden van Naarderbos. Vanaf de voorbereiding met het maken van startlijsten tot de wedstrijdtafel en uitslagen; de WCIE staat altijd voor u klaar.

Van links naar rechts:
Carla Walet, Hanke de Kort, John van der Tak, Mladen Acinger, Kuno Jonker, Luppo Tooms, Bernie Janssen, Yvonne Tolboom, Inaki Legorburu (Remco Smits, General Manager Naarderbos).

De wedstrijdcommissie kunt u bereiken via wedstrijdcommissie@naarderbos.nl