WEDSTRIJDEN

Beste wedstrijddeelnemers,
Momenteel hebben wij geen horeca faciliteiten meer. Helaas heeft de Wedstrijdcommissie hierdoor moeten besluiten om de aankomende wedstrijden ‘on hold’ te zetten, m.u.v. de laatste 3 Happy Hour wedstrijden. Dit betekent dat er wel gegolfd kan worden, maar dat er geen wedstrijdtafel en prijsuitreiking zullen zijn.
Zodra wij beschikking hebben over een nieuwe voorziening, informeren wij alle deelnemers daar uiteraard direct over en kunnen de wedstrijden hopelijk snel weer doorgang vinden.
Alvast hartelijk dank voor het begrip!

WEDSTRIJD SOORTEN

U kunt zich online inschrijven voor onze wedstrijden via het online reserveringssysteem. Wanneer u zich registreert en een ‘ikgagolfen’ account heeft aangemaakt, kunt u hier de wedstrijdkalender zien, aanmelden voor wedstrijden en starttijden vinden. Starttijden, uitslagen en standen worden ook gepubliceerd op onze Facebook pagina. Op alle wedstrijden is het Wedstrijdreglement Naarderbos van toepassing.

Op de dag van de wedstrijd meldt u zich eerst bij de Golf Receptie van Naarderbos. Hier betaalt u uw eventuele wedstrijd greenfee & wedstrijdgeld en ontvangt u een deelnamebewijs. Met dit bewijs meldt u zich bij de wedstrijdtafel voor het het afhalen van uw scorekaart. De wedstrijdtafel is 30 minuten voor de 1e starttijd geopend.

De Naarderbos Tour is HET jaarklassement van Naarderbos. De tour bezit een sterk competitief element en kent een strokeplay bruto, strokeplay netto en een stableford categorie. Deze wedstrijd is zeer interessant voor golfers van elk niveau. De Tour bestaat uit 12 wedstrijden, welke gespeeld worden van april tot en met maart. Naast het winnen van het jaarklassement maakt u ook kans op geweldige dagprijzen.

Basic € 45,00
Loyalty € 40,00
Abonnementhouders € 2,50

Bent u recentelijk begonnen met golf en heeft u uw baanpermissie reeds behaald en het theorie-examen met succes afgerond? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Rabbitwedstrijd bij Naarderbos! Deze openbare wedstrijd is voor elke beginnende golfer en wordt een keer per maand op zaterdag georganiseerd.

Basic €35,00
Loyalty €29,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname voor handicap van 54 tot 36.

Om de 14 dagen op dinsdag, vindt de PAR 3 18 holes wedstrijd plaats. Er wordt dan op de PAR3 baan over 18 holes een stableford wedstrijd gespeeld. Na afloop kunt u heerlijk genieten in ons restaurant van ons ’12 uurtje’ voor maar €10,00 per persoon.

Basic €15,00
Loyalty €12,50
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Baanpermissie Par 3, deelnemers zonder handicap of een handicap boven de 36 spelen vanaf handicap 36

Om de 14 dagen op maandag, wordt de Maandag Mix wedstrijd georganiseerd over 18 holes op de Championship Course.  Elke eerste maandag wordt een individueel stableford wedstrijd gespeeld. Elke derde maandag wordt er een wisselende spelvorm gekozen (Foursome of Zweedse Mix).

Basic € 45,00
Loyalty € 40,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

Bij deze wedstrijd kunt u strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos, Matchplay Kampioen 2018! Deze titel omvat mooie prijzen waaronder alle eer en eeuwig respect en een eigen parkeerplaats op P2(!) voor één jaar!

Van mei tot november is het weer matchplay seizoen op Naarderbos. U kunt andere spelers uitdagen voor een matchplay met als doel zo hoog mogelijk te eindigen op het leaderboard. De 32 spelers met het hoogste aantal punten gaan door naar de play-offs. De winnaar wordt gekroond tot Naarderbos Matchplay Kampioen 2018.

Eenmalige inleg € 5,-.
18 holes basic € 45,00
9 holes basic € 30,00
18 holes Loyalty € 40,00
9 holes Loyalty € 25,00

Deelname vanaf handicap 36.

Inschrijven kan via de Matchplay App . Uitdagen van spelers kan in de Facebook clubhouse. Meer informatie en spelregels: Matchplay ladder 2018

Lekker 9 holes lopen na het werk? Vanaf 1 mei vindt er op elke dinsdagavond een 9 holes inloopwedstrijd plaats. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf 15:30 uur bij de receptie. U krijgt direct een starttijd toegewezen. Starttijden zijn vanaf 16:00 uur tot 2 uur voor zonsondergang. Deelnemers van handicap 54 en lager zijn van harte welkom.

Basic € 25,00
Loyalty € 20,00 
Abonnementhouders € 2,50

Deelname: vanaf Handicap 54, deelnemers met een handicap boven 36 vertrekken met handicap 36

Een hele week gewerkt en nog even toe aan wat ontspanning? Of zin om te golfen, maar niet alleen? Dat kan bij Naarderbos, want vanaf vrijdag 11 mei tot eind oktober is elke week op vrijdagmiddag ‘Happy Hour Golf’ bij Naarderbos!

Gezelligheid voert de boventoon, maar voor de krachtmeters is er ook een overall klassement.
Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan deze wedstrijd, mits u in het bezit bent van een handicap. Inschrijven is niet nodig, u kunt zich een halfuur van te voren aanmelden bij de wedstrijdtafel. Starttijden van 15:00 uur tot 17:00 uur. Na de wedstrijd kunt u genieten van een drankje en een hapje!

Basic € 22,50
Loyalty € 20,- 
Abonnementhouders € 7,50
Prijs is inclusief 1 consumptie en bittergarnituur.

Regelmatig worden er bij Naarderbos extra wedstrijden georganiseerd. Deze worden gespeeld op zowel de Championship Course als de Par 3 baan. Houdt u hiervoor onze website goed in de gaten.

Zaterdag en zondag 24 en 25 maart – Strokeplay Cup Par 3
Een tweedaags Strokeplay toernooi op de Par 3 baan gespeeld in 4 x 9-holes rondes in twee handicapcategorieën.

Zaterdag 28 april – Regenboog Swing: Oranje
Deze gezellige themawedstrijd staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf oranje! Deelnemers krijgen een hapje en drankje in de baan.

Donderdag 10 mei – Dauwtrapwedstrijd
Een 9 holes Stableford wedstrijd voor vroege vogels. Deze shotgun start al om 06:30 uur. Aansluitend staat er een ontbijtbuffet klaar en volgt de prijsuitreiking.

Maandag 21 mei – Regenboog Swing: Rood
Deze gezellige themawedstrijd staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf rood! Deelnemers krijgen een hapje en drankje in de baan..

Zondag 24 juni – Regenboog Swing: Blauw
Deze gezellige themawedstrijd staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf blauw! Deelnemers krijgen een hapje en drankje in de baan.

Zondag 29 juli – Regenboog Swing: Geel
Deze gezellige themawedstrijd staat in het teken van de kleur teebox; iedereen gaat weg vanaf geel! Deelnemers krijgen een hapje en drankje in de baan.

Zaterdag en zondag 22 en 23 september – Gooische Masters
De Naarderbos Gooische Masters is een openbaar tweedaags strokeplay toernooi voor deelnemers met een handicap van 36 of lager. Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Starttijden zijn vanaf 08:00 uur.
VOORRONDE: ZATERDAG 22 | FINALE: ZONDAG 23
De kosten voor deelname aan beide dagen bedragen € 75,-
Voor Loyalty leden €55,-
Voor abonnementhouders €15,-
Maak kans op fantastische prijzen!

Vrijdag 2 november – Nachtwedstrijd Par 3
Golfen in het donker! Hoe leuk is dat? Tijdens deze wedstrijd maakt u gebruik van verlichte ballen en ook in de baan zorgen wij voor gave lichteffecten. Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet.

Donderdag 27 december – Derde Kerstdag Special
Na twee dagen vol verplichtingen is het tijd voor ontspanning! Deze wedstrijd heeft een vleugje kerst en een snufje van het nieuwe jaar…

WEDSTRIJDCOMMISSIE

De wedstrijd commissie, bestaande uit 9 leden, organiseert alle wedstrijden van Naarderbos. Vanaf de voorbereiding met het maken van startlijsten tot de wedstrijdtafel en uitslagen; de WCIE staat altijd voor u klaar.

Bernie Janssen, Carla Walet, Gerda Overwater, Hanke de Kort, Ilse van Roemburg, John van der Tak, Kuno Jonker, Luppo Tooms, Mladen Acinger.

De wedstrijdcommissie kunt u bereiken via wedstrijdcommissie@naarderbos.nl