GOLFVERENIGING NAARDERBOS

Golfvereniging Naarderbos is als golfvereniging aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en maakt gebruik van de prachtige faciliteiten van Golfbaan Naarderbos. Naast de schitterende Championship Course en de PAR 3 Course vindt men hier ook geweldige oefenfaciliteiten. De hoogteverschillen, de waterpartijen en het linkse karakter maakt Golfbaan Naarderbos een uitdagende en veelzijdige golfbaan.
Met een lidmaatschap bij Golfvereniging Naarderbos wordt Golfbaan Naarderbos uw NGF-homeclub en wordt de officiële registratie van uw golfstatus en EGA-handicap verzorgd door Golfvereniging Naarderbos. Daarnaast krijgt u ook 2x per jaar het Golf.nl Magazine en bent u WA verzekerd via de NGF.

HANDICAPCOMMISSIE

De Handicapcommissie is aangesteld om voor de leden van Golfvereniging Naarderbos het EGA Handicap Systeem toe te passen en te administreren.
De Handicapcommissie van Golfvereniging Naarderbos bestaat uit de volgende leden:

• Jurgen Niels
• Wim Sijmons
• Otto van Voorst

REGELCOMMISSIE

De regelcommissie is aangesteld voor het vaststellen van de Local Rules en is de commissie verantwoordelijk voor de juiste markeringen van de baan. Daarnaast ondersteund zij de Wedstrijdcommissie op het gebied van regelvragen en –problemen.

De regelcommissie van Golfvereniging Naarderbos bestaat uit de volgende leden:

• Ronald Boerhout
• John Horn

NGF COMPETITIE

Tijdens de competitie speelt u vier wedstrijden en bent u eenmalig een gastteam. Deze wedstrijden zijn inclusief ontvangst met koffie en thee en een goed verzorgde lunch.

Voor de competitie ontvangt u teamkleding (spelers in bezit van kleding ontvangen een korting op de totaalprijs)en zes teamtrainingen met de professional van Naarderbos.

Voorwaarden voor deelname zijn als volgt: deelnemers zijn in het bezit van een jaarabonnement bij Naarderbos of zijn in het bezit van een ING Oranje Leeuw / KLM Golfvereniging lidmaatschap. Deelnemers zijn in het bezit van een Loyalty Gold Card van Naarderbos geldig in kalenderjaar 2018. Wij verwachten een inzet vanuit alle spelers om vanaf januari (buiten de teamtrainingen) minimaal eenmaal per twee weken met het team te trainen.

NGF COMPETITIE TEAMS 2018

DAMES 1

Coach: Vanessa Elzinga

Erna Beijer
Hanke de Kort
Carla Latupeirissa
Ellis van der Tak
Anne Vree
Anita Hanzen
Joke Gieling
Elisabeth van Huffelen

DAMES 2

Coach: Vanessa Elzinga

Gerda Overwater
Lonneke Koelma
Cristine Boekholt
Karin Dietz
Carla Wijnand
Bernie Janssen
Ylse van der Schoot
Nicole Huisman

SENIOREN

Coach: Svenn Muts

Bart Stroomberg
Harry Welch
Frank Tempelman
Pim de Rooy
Inaki Legorburu
Jurgen Niels
Jeroen Menheere
Pompeii Perez

HEREN 1

Coach: Celso Cyrus

Jeroen Bastiaan
Paul Perrier
Diedert Wesselius
Ernst van Gelderen
Wiebe de Vries
Sidney Vos
Juan Cabenda

HEREN 2

Coach: Roberto Schuit

Mario Pilic
Eric Smith
Ferry Boekholt
Mladen Acinger
Kevin Dobbins
Martijn Hartog

HEREN 3

Coach: Roberto Schuit

John van der Tak
Constant Labrie
Luppo Tooms
Kuno Jonker
Kajo Mailuhu
Stanley Vos
Stephan Schaap
Ludo van Os