GOLF ACADEMY

Bij Naarderbos Golf Academy leert u stap voor stap golfen op een mooie locatie. U zult op onze uitdagende Par 3 holes uw eerste rondje spelen op weg naar het handicap bewijs. Ons aanbod is divers voor beginners en gevorderden en voor jong en oud.
U kunt uw les online inboeken, wanneer u inlogt op uw ‘ikgagolfen’ account kunt u de les agenda’s van de professionals zien. Indien u voor de eerste keer een les inboekt, dient U zich eerst te registreren in ons online reserveringssysteem. Uiteraard kunt u ook een les boeken via onze receptie 035 – 678 39 67

Alle lessen zijn exclusief oefenballen. Clubs kunnen geleend worden. Voor de Loyalty korting dienen alle deelnemers Loyalty lid te zijn. Lesdagen zijn 7 dagen per week (annuleren van een les kan tot 48 uur voor aanvang. Anders zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen).

CURSUSSEN

Naarderbos Golf Academy heeft verschillende soorten groepslessen waar u zich voor in kunt schrijven. Op Naarderbos hebben wij een Stap voor Stap plan opgesteld, om als beginnende golfer grote stappen te maken in de golfsport.
U kunt zich inschrijven via ons online systeem of via onze receptie. Vermeld bij het inschrijven ook uw telefoonnummer waarop wij u overdag kunnen bereiken.
Heeft u een gezelschap van meerdere personen die geïnteresseerd zijn in een cursus? Wanneer u zich als groep aanmeld kunnen wij voor u een nieuwe cursus inplannen. Gelieve contact op te nemen met onze 
receptie.
 
Als u zich heeft ingeschreven voor een cursus dan dient u zich 15 minuten voortijdig te melden bij onze receptie. U kunt daar het cursusgeld voldoen en een ballenkaart aanschaffen. U ontmoet daar de andere cursisten en wordt ontvangen door uw golfprofessional. We wensen u veel plezier!

5 x 1 uur les € 50,-

Dit is de ideale cursus om op een leuke manier kennis te maken met de golfsport. In 5 lessen leert u niet alleen verschillende golftechnieken, maar krijgt u ook informatie over hoe de golfsport in elkaar zit. Na de cursus heeft u leren putten, chippen en swingen, en bent u bekend met de meeste golftermen.
De laatste les zullen we op de PAR 3 baan spelen, inclusief gebruik van golfclubs en exclusief oefenballen. U ontvangt na de cursus een tijdelijke baanpermissie pas voor de PAR 3.

theorie les inclusief examen € 25,-

De laatste woensdag van de maand staat een theorie cursus met aansluitend examen ingepland. Het behalen van dit examen is nodig om zelfstandig op de baan te kunnen spelen.

19:00 – 20.30 uur – Etiquette en Regels

20:30 – 22.00 uur – Examen

Mocht u niet willen deelnemen aan de Regelcursus maar alleen het examen willen doen dan zijn de kosten € 15,00.

Wij verwachten van de cursisten dat zij zich goed voorbereiden alvorens aan de cursus/examen deel te nemen.

U kunt de lesstof oefenen op de site van de NGF: https://www.ngfgolfregelexamen.nl

of via het oefenboek: Oefenvragen voor het golfregelexamen.

9 x 1 uur les € 150,- 

Samen met de professional schroeven wij uw handicap naar beneden. In een groep van minimaal 3, maximaal 6 personen leert u de golftechnieken beter kennen. Afhankelijk van uw niveau zullen wij gezamenlijk bepalen hoe wij uw handicap kunnen verlagen. De laatste twee uur van deze cursus worden besteed aan één baanles.

Zaterdag 11:00-12:00uur
4, 11, 18, 25 augustus ,  1, 8, 15 september 2018
22 september is de baanles van 15:00 tot 17:00 uur

Ons Pro team, bestaande uit golfprofessionals; Vanessa Elzinga, Svenn Muts, Roberto Schuit en Celso Cyrus, hebben allen een ruime ervaring en zorgen ervoor dat u de juiste opleiding krijgt.

ROBERTO SCHUIT

SVENN MUTS

CELSO CYRUS

10 RITTENKAART

PRIVÉLESSEN

Samen met uw pro maakt u een plan om uw spel te verbeteren. Tijdens deze lessen gaat u meer lengte in uw slagen krijgen door de inzet van verschillende golfclubs. U gaat de beleving op de golfbaan vergroten door actief te spelen. Er ontstaat een duidelijker beeld van uw eigen spel en mogelijkheden, waardoor u de holes slimmer speelt. U blijft doorontwikkelen op weg naar een grotere succesbeleving! Zelf een groepje samenstellen is mogelijk.

Aantal Duur Basic
1 persoon 25 minuten € 250,-
1 persoon 50 minuten € 500,-
2 personen 50 minuten € 300,- p.p.
3 personen 50 minuten € 225,- p.p.
4 personen 50 minuten € 180,- p.p.

Loyalty korting: 11e les cadeau!

Met privélessen krijgt u de persoonlijke aandacht die u net dat stapje verder helpt in de juiste richting. Tijdens een privéles kunt u aangeven waar uw knelpunten zitten zodat u deze samen met de professional kunt behandelen. Gaat u bijvoorbeeld telkens nat bij het putten? Onze professionals kunnen u helpen om de juiste houding aan te nemen bij de put.
Met behulp van leuke oefeningen leer u golfen in no time!

Aantal Duur Basic Loyalty
1 persoon 25 minuten € 27,50 € 25,00
1 persoon 50 minuten € 55,00 € 50,00
2 personen 50 minuten € 65,00 € 60,00
3 personen 50 minuten € 75,00 € 67,50
4 personen 50 minuten € 80,00 € 72,00

Reserveer een privéles via ons online systeem of via onze receptie.

JEUGD

Golf is leuk en zou het niet nog leuker worden als je het met al je vrienden en familie kunt spelen? Wat ons betreft is golf veel meer dan alleen maar serieus van de afslagplaats tot de hole spelen. Golf is samen plezier hebben! Onder het motto jong geleerd is oud gedaan kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij ons starten met jeugdlessen.
Voor de golfende jeugd bieden wij een jaarprogramma aan met lessen en wedstrijden dat gelijk loopt aan het schooljaar en bol staat van de leuke nevenactiviteiten. Op zondagochtend hebben we ook een programma voor de ouders tijdens de jeugdlessen. We enthousiasmeren junior en family golf door af en toe ouder&kind wedstrijdjes te doen.
Jeugdkalender 2017 / 2018
Er is een jaarprogramma dat parallel loopt aan het schooljaar. De kosten voor een jaarpakket bedragen €299,00 en het programma is verdeeld over twee blokken. Ook is het mogelijk om aan één blok deel te nemen (159,-) De juniors die aan deelnemen kunnen gratis de PAR 3 spelen. Het eerste blok: september t/m december. Het tweede blok: februari t/m juni
Als je eens mee wilt doen om te proberen dan kun je je aanmelden bij Roberto. We ontvangen je graag bij 1 van onze lessen op zondag ochtend of woensdag middag. Bij het opgeven van uw kind graag naam, e-mail, telefoonnummer, leeftijd en cursustijd voorkeur opgeven.
Meer informatie, of inschrijven voor jeugdlessen

TIPS & TRICKS