IJsselmeerweg 100, 1411DL Naarden - T: +31 (0)35-6783967 - info@naarderbos.nl

NAARDERBOS EVENTS

EVENEMENT ORGANISEREN BIJ NAARDERBOS

Wat kunt u verwachten wanneer u uw evenement door ons laat verzorgen? Wij zullen uw wensen opnemen in een vrijblijvend gesprek en u informeren over de mogelijkheden. Wanneer u liever een afspraak maakt voor persoonlijk gesprek op onze locatie, is dat uiteraard mogelijk! Wij zullen dan met elkaar uw wensen en ideeën bespreken zodat wij een goed beeld krijgen wat u in gedachten heeft. Wij leiden u graag rond op onze locatie zodat u een indruk krijgt wat onze locatie in petto heeft. Naderhand zullen wij een vrijblijvende offerte opmaken en ontvangt u deze met daarin uw wensen en ons advies.

Naarderbos is een luxe, moderne en professionele locatie en dat stralen wij ook uit. Wij zijn creatief, ambitieus, innovatief en hebben oog voor detail. Wij hebben de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd met de beste leveranciers op het gebied van entertainment, techniek, catering en decoratie. Wij zijn mede dankzij onze leveranciers volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen onze gasten zo elke keer weer blijven verrassen.

U krijgt vanaf het eerste contact moment een persoonlijke eventmanager toegewezen. Tot dat u tevreden bent over de plannen van uw evenement, blijven wij met u in gesprek. De eventmanager ondersteunt u tijdens de voorbereiding en staat altijd voor u klaar voor vragen en advies. Van begin tot eind zijn wij betrokken en zorgen voor een correcte uitvoering van uw event.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

 • Pink Elephant

  “De Pink Elephant Golfdag voor onze relaties in september bij Naarderbos was fantastisch! Onze gasten werden goed verzorgd door het gastvrije personeel en genoten volop van het prachtige weer en de mooie, goed onderhouden locatie.”

 • Food Blog Awards 2016

  "De organisatie van de Food Blog Awards 2016 heeft met veel plezier een zeer succesvol event gehouden in het Naarderbos. De locatie, personeel, alle voorbereidingen en de avond zelf waren top verzorgd door het Naarderbos"

 • Music & Friends

  “Wij hebben al diverse mooie events voor onze klanten mogen organiseren in het Naarderbos.
  De locatie, sfeer, service en professionaliteit van het Naarderbos zijn van hoog niveau en we kijken dan ook altijd weer uit naar de volgende samenwerking”

 • Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

  “Komend jaar gaan we de 3e editie van ons golftoernooi organiseren op Naarderbos. Naast de uitstekende faciliteiten maakt de assertieve houding Naarderbos een toplocatie”

 • Edwin van der Sar Foundation

  "Voor de eerste editie van de Foundations Golf Cup hadden we ons geen betere sparring-partner kunnen wensen"

 • Heineken

  "Golfen tijdens een business club wedstrijd is Net-Werken en kan uiteindelijk nog iets opleveren"

 • MTD Products

  "De unieke beleving in de diverse zalen in combinatie met de natuurlijke buitenomgeving was de ideale combinatie voor het tentoonstellen en testen van onze grasmaaiers. Naarderbos bood ons de perfecte locatie voor het eerste, succesvolle Dealerevent van MTD, waarbij het ons en onze klanten aan niets ontbrak door de fantastische inzet en meedenken van het gehele Naarderbos-team"

 • Paintbar

  "Wat een toplocatie is het Naarderbos. Op en top gezellig en erg trendy! Het uitzicht is daarbij ook super mooi. Tijdens het event werden we erg goed bediend voor het personeel. Erg vriendelijk en behulpzaam"

Naarderbos is een unieke plek die alles heeft en waar inspiratie en innovatie net zo belangrijk zijn als een goede sfeer en een mooi uitzicht. Wij vinden het erg belangrijk om in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen en deze zo goed mogelijk toe te passen binnen onze organisatie. De locatie leent zich uitstekend voor presentaties, (plenaire) vergaderingen, borrels en feestjes, maar ook voor een intieme of juist grootse bruiloft, zakelijke bespreking of diner bent u bij ons op het juiste adres. Naarderbos kan altijd een event naar uw wens realiseren en met de multifunctionele ruimtes van verschillende afmetingen kunt u alle kanten op. Gaat u binnenkort een borrel, bedrijfsfeest, expositie, uitreiking, dinershow of informatieavond organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met u mee.

CENTRAAL GELEGEN

ALLES OP ÉÉN LOCATIE

AMBITIEUS EN FLEXIBEL