Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij helpen u graag verder.

IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Maandag t/m zondag
08:00 uur – 17:00 uur

Maandag t/m zondag
08:00 uur – 17:00 uur

OPENINGSTIJDEN

Receptie: maandag tot en met zondag, 08:00 – 17:00 uur
Driving Range: maandag tot en met zondag, 07:00 – 20:00 uur (weekend tot 19:00 uur)
Restaurant: maandag tot en met zondag, 08:00 – 21:00 uur
Kantoor: maandag tot en met vrijdag, 08:30 – 17:00 uur

Afwijkende openingstijden:
Kerstavond: geopend tot 17:00 uur
Eerste Kerstdag: gesloten
Tweede Kerstdag: geopend tot 17:00 uur
Oudjaarsdag: geopend tot 17:00 uur
Nieuwjaarsdag: gesloten

VACATURES

In verband met de groei van onze accommodatie en de daarmee groter wordende stroom van gasten zijn wij altijd wel opzoek naar nieuwe collega’s. Reageer op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met CV en motivatie.
Geïnteresseerd in een van onderstaande functies? Stuur een CV en korte motivatiebrief naar personeelszaken@naarderbos.nl

Functie inhoud

Als Assistent Horeca Manager ben je een zeer belangrijke centrale schakel binnen de horeca (restaurant en keuken) van Naarderbos. Je bent de rechterhand van, legt verantwoording af aan en werkt nauw samen met de Horeca Manager. Bij afwezigheid van de Horeca Manager ben jij het eerste aanspreekpunt.

 

Taken

  • Je hebt de dagelijkse leiding in het restaurant tijdens lunch en/of diner;
  • Je bent het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers van het restaurant en de keuken;
  • Je coördineert en voert alle mise-en-place werkzaamheden in het restaurant uit;
  • Je controleert de planning en urenregistratie van medewerkers van jouw afdeling;
  • Je bewaakt de reserveringen van het restaurant en monitort de beschikbaarheid in het systeem;
  • Je voert bestellingen door naar leveranciers en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden opgeslagen in de voorraad (FIFO) na levering;
  • Je voert de maandelijkse telling uit en registreert deze door middel van stocklijsten;
  • Je sluit de restaurant kassa af en rapporteert deze af aan de financiële administratie.

Verricht, naar redelijkheid, ook andere werkzaamheden die niet tot eigen functie behoren.

 

Functie-eisen

  • Aantoonbare werkervaring (3-5 jaar) in de horeca in een leidinggevende functie;
  • Uitstekende kennis van drank en spijs;
  • Je bent dienstverlenend en weet hoe te handelen bij klachten;
  • Je bent zeer flexibel in werktijden en hebt de juiste mentaliteit;
  • Je werkt secuur met een hoog werktempo;
  • Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je bent stressbestendig, proactief en doortastend;
  • Je adviseert en denkt oplossingsgericht.

 

Wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Alle ruimte voor initiatief en eigen inbreng;
  • Een prettige werkomgeving;
  • Een open, informele en gezellig werksfeer inclusief borrels, uitjes en personeelsgolflessen;
  • Een flexibel, groeiend bedrijf met grote ambities.

Functie-eisen

  • Minimaal 2-3 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • Goede vaardigheden en kennis van producten;
  • Je bent dienstverlenend en flexibel;
  • Je werkt secuur met een hoog werktempo;
  • Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je bent stressbestendig, proactief en doortastend;

Functie inhoud
Als Zelfstandig Werkend Kok ben je een belangrijke spil binnen de keuken van Naarderbos. Je ondersteund de chef-kok/souschef in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de mise-en-place en het op te correctie wijze bereiden en uitgeven van de gerechten. Je draagt zorg voor een opgeruimde, nette en schone werkomgeving en helpt waar nodig bij in de spoelkeuken.

Taken

  • Je draagt zorgt voor het op de correctie wijze uitgeven van gerechten;
  • Je voert alle mise-en-place werkzaamheden in de keuken uit;
  • Je zorgt ervoor dat bestellingen op de juiste manier worden opgeslagen in de voorraad (FIFO) na levering;
  • Je draagt zorg voor een nette en schone werkomgeving.

 

Wij bieden

  • Een uitdagend en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Een unieke kans om deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Golfbranche;
  • Alle ruimte voor initiatief en eigen inbreng;
  • Salaris passend bij de functie met reiskostenvergoeding;
  • Een open, informele en gezellig werksfeer inclusief borrels, uitjes en personeelsgolflessen;

Functie inhoud

Als facilitair medewerker voer je zelfstandig alle facilitaire en onderhoudswerkzaamheden uit rondom het clubhuis. Je legt verantwoording af aan Hoofd Facility of Assistent Hoofd Facility.

Taken (onder andere)

  • Je draagt zorg voor een voldoende voorraad ballen in de automaat;
  • Je leegt de prullenbakken rondom het pand en in de baan;
  • Je draagt zorg voor een nette uitstraling en optimaliseert de veiligheid rondom het pand (terras bladvrij maken, zout strooien bij gladheid, hand-en-span diensten in en rondom het pand);
  • Verantwoordelijk voor het op tijd klaarzetten en wegzetten van de golf buggy’s;
  • Ondersteunen van de Assistent en Hoofd Facility bij de werkzaamheden.

Profiel

  • Je bent tussen 18 en 25 jaar;
  • Dienstverlenend en collegiaal;
  • Beschikbaar in het weekend;
  • Je bent zelfstandig en ondernemend;
  • Affiniteit met onderhoud en techniek;
  • Flexibel zonder 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

  • Een uitdagend en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Een unieke kans om deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Golfbranche;
  • Een open, informele en gezellig werksfeer inclusief borrels, uitjes en personeelsgolflessen.

Functie-eisen

  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de horeca;
  • Goede vaardigheden en uitstekende kennis van drank en spijs;
  • Je bent dienstverlenend en weet hoe te handelen bij klachten;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je werkt secuur met een hoog werktempo;
  • Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je bent stressbestendig, proactief en doortastend.

Functie inhoud
Als medewerker bediening ben je het dagelijkse aanspreekpunt en het gezicht van restaurant Naarderbos. Je legt verantwoording af aan de (assistent) Restaurant Manager. Je houd je bezig met het verwelkomen, placeren en bedienen van gasten. Je stuurt runners aan en verricht handelingen in het kassa systeem.

Taken

  • Je bent het visitekaartje van het restaurant tijdens lunch en/of diner;
  • Je bent het aanspreekpunt voor gasten en runners;
  • Je voert alle mise-en-place werkzaamheden in het restaurant uit;
  • Je bewaakt de reserveringen van het restaurant en monitort de beschikbaarheid in het systeem;
  • Je voert bestellingen door naar leveranciers en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden opgeslagen in de voorraad (FIFO) na levering;
  • Je sluit de restaurant kassa af en rapporteert deze af aan de financiële administratie.

 

Wij bieden

  • Een uitdagend en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Een unieke kans om deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Golfbranche;
  • Een open, informele en gezellig werksfeer inclusief borrels, uitjes en personeelsgolflessen.

 NIEUWSBRIEF

Eenmaal per maand verzenden wij onze nieuwsbrief vol informatie, nieuwe ontwikkelingen, golfnieuws en acties. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Naarderbos. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via het formulier hiernaast.
Uitschrijven kan via de link onderaan de nieuwsbrief.
Vul onderstaande gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf A1 (zowel Amersfoort/Amsterdam als Amsterdam/Amersfoort):
– Afslag A6 Almere/Lelystad, afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A6 (Lelystad/Almere)
– Afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens slaat u na het viaduct de eerste weg links af het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A27 (Utrecht)
– Komende vanaf de A27 Utrecht dient u op het knooppunt Eemnes Rijksweg rechts aan te houden. Volg daarbij de borden [A1 Hilversum Noord – Amsterdam]
– Op de A1 neemt u afslag A6 Almere/Lelystad, vervolgens afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Openbaar vervoer vanaf Station Naarden / Bussum:
Buslijn 110 richting Weesp, uitstappen bij halte NAARDERBOS, vervolgens 5 minuten lopen met de Gooimeer waterzijde aan uw rechterhand. (totale reisduur ca. 20 min.)

Parkeren:
Let op! P3 (parkeerplaats bij de Par3 course) is eigen terrein van Naarderbos waar u gratis kunt parkeren. Op parkeerplaats P2 betaalt u de volgende tarieven;
– 1e 90 minuten gratis
– Tot en met het 7e uur € 2,50
– Vanaf het 8e uur t/m 24 uur € 5,00

Wij streven ernaar om in samenwerking met de politie en Gooiland Beveiliging auto-inbraken zoveel mogelijk te voorkomen, maar kunnen helaas geen garantie geven.

Laat geen geld, laptops of andere spullen in uw auto liggen. Laat u toch apparaten in uw auto liggen? Doe dan de Bluetooth-functie uit. Meer tips? Bekijk ze hier.