Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij helpen u graag verder.

IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Maandag t/m zondag
08:00 uur – 17:00 uur

Maandag t/m zondag
08:00 uur – 17:00 uur

OPENINGSTIJDEN

Receptie: maandag tot en met zondag, 08:00 – 17:00 uur
Driving Range: maandag tot en met zondag, 07:00 – 21:00 uur (weekend tot 19:00 uur)
Restaurant: maandag tot en met zondag, 08:00 (keuken van 11:00 – 21:00 uur)
Kantoor: maandag tot en met vrijdag, 08:30 – 17:00 uur

VACATURES

In verband met de groei van onze accommodatie en de daarmee groter wordende stroom van gasten zijn wij altijd wel opzoek naar nieuwe collega’s. Reageer op onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met CV en motivatie.
Geïnteresseerd in een van onderstaande functies? Stuur een CV en korte motivatiebrief naar personeelszaken@naarderbos.nl

Als restaurant manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom Restaurant Naarderbos. Je hebt de dagelijkse leiding over het restaurant en stuurt medewerkers aan.

 

Taken

De dagelijkse leiding in het restaurant tijdens lunch en/of diner;

Het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers;

Coördineert alle mise-en-place werkzaamheden in het restaurant;

Ontvangt gasten, neemt bestellingen op, serveert aan tafel en maakt de rekening op;

Zorgt voor een juiste klachtenafhandeling;

Verantwoordelijk voor de personeelsplanning en urenregistratie;

Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;

Draagt besluiten van het management over aan jouw team;

Rapporteert aan de General Manager;

 

Functie-eisen

Minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie in een a la carte restaurant;

Je bent stressbestendig, proactief en doortastend;

Je bent flexibel en neemt je verantwoordelijkheden;

Je adviseert en denkt oplossingsgericht;

 

Functie aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;

Een unieke kans om deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf;

Arbeidsvoorwaarden conform CAO golfbranche;

Salaris passend bij de functie met reiskostenvergoeding;

Alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief;

Een open, informele en gezellige werksfeer inclusief borrels, uitjes en golflessen voor personeel.

Als medewerker bediening ben je het dagelijkse aanspreekpunt en het gezicht van restaurant Naarderbos. Je legt verantwoording af aan de (assistent) Restaurant Manager. Je houd je bezig met het verwelkomen, placeren en bedienen van gasten. Je stuurt runners aan en verricht handelingen in het kassa systeem.

Functie-eisen

Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de horeca;

Goede vaardigheden en kennis van drank en spijs;

Je bent dienstverlenend en weet hoe te handelen bij klachten;

Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Je werkt secuur met een hoog werktempo;

Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband.

Je bent stressbestendig, proactief en doortastend;

Taken

Je bent het visitekaartje in het restaurant tijdens lunch en/of diner;

Je bent het aanspreekpunt voor gasten en runners;

Je voert alle mise-en-place werkzaamheden in het restaurant uit;

Je raakt bekend met de reserveringen van het restaurant en monitort de beschikbaarheid in het systeem;

Je sluit de restaurant kassa af en rapporteert deze af aan de financiële administratie;

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Golfbranche;

Alle ruimte voor initiatief en eigen inbreng;

Een prettige werkomgeving;

Een open, informele en gezellig werksfeer inclusief borrels, uitjes en golflessen voor personeel;

Een flexibel, groeiend bedrijf met grote ambities;

Heb je interesse in bovenstaande uitdaging? Mail je CV en motivatie naar personeelszaken@naarderbos.nl

Als Sous Chef leg je verantwoording af aan de Chef kok. Je ondersteund de Chef in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het op de correcte wijze bereiden en uitgeven van de gerechten. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van de Chef. Je draagt zorg voor een opgeruimde, nette en schone werkomgeving.

Profiel

Minimaal 2-3 jaar ervaring in soortgelijke functie;
Je bent dienstverlenend;
Je bent zelfstandig en ondernemend;
Je bent collegiaal en kan werken in teamverband;
Je hebt affiniteit met het werken in een keuken;
Je hebt de ambitie om je vaardigheden uit te breiden naar een steeds hoger niveau;
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je een belangrijke spil binnen de keuken van Naarderbos. Je ondersteund de Chef en Sous Chef in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de mise-en-place en het op de correcte wijze bereiden en uitgeven van de gerechten. Je draagt zorg voor een opgeruimde, nette en schone werkomgeving.

Profiel

Je bent 18 jaar of ouder;
Je bent dienstverlenend;
Je bent zelfstandig en ondernemend;
Je bent collegiaal en kan werken in teamverband;
Je hebt affiniteit met het werken in een keuken;
Je hebt de ambitie om je vaardigheden uit te breiden naar een steeds hoger niveau;
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Als Mise en Place medewerker start je dagelijks de keuken op voordat de keukenbrigade aanwezig is. Je houdt je bezig met de mise en place van de dag en zorgt voor een goede doorloop van gerechten tijdens de lunch.  Je draagt zorg voor een opgeruimde, nette en schone werkomgeving.

Profiel

Je bent 18 jaar of ouder;
Je bent dienstverlenend;
Je bent zelfstandig en ondernemend;
Je bent collegiaal en kan werken in teamverband;
Je hebt affiniteit met het werken met dagverse producten;
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Onze keukenbrigade maakt de mooiste gerechten klaar, maar wie wast onze borden af? Als medewerker in de spoelkeuken ben je onmisbaar voor ons team. Je zorgt ervoor dat alle vuile vaat snel weer blinkend en schoon in de kast staat.

Profiel

Je bent 18 jaar of ouder;
Je bent dienstverlenend;
Je bent zelfstandig en ondernemend;
Je bent collegiaal en kan werken in teamverband;
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
Je bent de gehele zomer beschikbaar.

 NIEUWSBRIEF

Eenmaal per maand verzenden wij onze nieuwsbrief vol informatie, nieuwe ontwikkelingen, golfnieuws en acties. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Naarderbos. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via het formulier hiernaast.
Uitschrijven kan via de link onderaan de nieuwsbrief.
Vul onderstaande gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf A1 (zowel Amersfoort/Amsterdam als Amsterdam/Amersfoort):
– Afslag A6 Almere/Lelystad, afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A6 (Lelystad/Almere)
– Afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens slaat u na het viaduct de eerste weg links af het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Vanaf A27 (Utrecht)
– Komende vanaf de A27 Utrecht dient u op het knooppunt Eemnes Rijksweg rechts aan te houden. Volg daarbij de borden [A1 Hilversum Noord – Amsterdam]
– Op de A1 neemt u afslag A6 Almere/Lelystad, vervolgens afslag Muiderberg (afrit 1).
– Einde afslag naar rechts, vervolgens direct links het terrein van Naarderbos op (PGolf).

Openbaar vervoer vanaf Station Naarden / Bussum:
Buslijn 110 richting Weesp, uitstappen bij halte NAARDERBOS, vervolgens 5 minuten lopen met de Gooimeer waterzijde aan uw rechterhand. (totale reisduur ca. 20 min.)

Parkeren:
Let op! P3 (parkeerplaats bij de Par3 course) is eigen terrein van Naarderbos waar u gratis kunt parkeren. Op parkeerplaats P2 betaalt u de volgende tarieven;
– 1e 90 minuten gratis
– Tot en met het 7e uur € 2,50
– Vanaf het 8e uur t/m 24 uur € 5,00

Wij streven ernaar om in samenwerking met de politie en Gooiland Beveiliging auto-inbraken zoveel mogelijk te voorkomen, maar kunnen helaas geen garantie geven.

Laat geen geld, laptops of andere spullen in uw auto liggen. Laat u toch apparaten in uw auto liggen? Doe dan de Bluetooth-functie uit. Meer tips? Bekijk ze hier.